Hinnasto Esittely Yhteys ja ajanvaraus Ohjeita hoitoon tulijalle Etusivu
Hoito prosessia

OHJEITA HOITOON TULIJALLE

Hoito kestää n.40-50min. Hoitoon kannattaa varata tunti aikaa.

Hoidossa ei riisuuduta. Laita mukavat vaattet päällesi.

Hoidon jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä, jolloin vältät päänsäryn. Päänsärky johtuu kuona-aineista, jotka lähtevät liikkeelle hoidossa. 

Päihdekuntoutumisen ja isojen henkisten traumojen vuoksi hoitoon tullessasi olisi hyvä ottaa mukaan tukihenkilö, joka myös olisi tukenasi hoidon jälkeisinä päivinä. 

Hevosille sopii liikunta ennen hoitoa, hoidon vuoksi ei kuitenkaan tarvitse liikuttaa. Hoidon jälkeen kylmällä kelillä kannattaa loimittaa, ja antaa hepan viettää vapaapäivää. Hoidon jälkeisenä päivänä voi käydä kevyesti kävelyllä, mutta selkään nousua en suosittele. Tarhata/laiduntaa saa normaalisti.

Koirille  en suosittele pitkää lenkkiä, en myöskään raskasta juoksemista tai riehumista samana päivänä, kun hoito on tehty. Kävelylenkillä toki voi käydä. Harrastukset, esim. agility kannattaa pitää tauolla muutamiksi päiviksi hoidon jälkeen. Metsästysreissua suunnittelevalle, kannattaa hoito ajoittaa n. 1-2 viikon päähän suunnitellusta reissusta. Toki jos koira ei rasitu liikaa, aikaisemminkin voi tulla.